Zes troeven van onze sleutel-op-de-deur-aanpak

2 juli 2019

Plannen om binnenkort je droomhuis te bouwen? Steeds meer mensen kiezen voor één aannemer die alle technieken aanlevert en als aanspreek- én rustpunt fungeert. Eén persoon die je gidst doorheen alle regeltjes en keuzemogelijkheden: het is slechts 1 van de troeven van sleutel-op-de-deur-bouwen.

1 Coördinatie van de werf

Aannemers zoeken, bouwvergunningen indienen, een bodemattest opstellen… een sleutel-op-de-deurfirma regelt het papierwerk voor jou. Daardoor ervaar je zelf minder ‘bouwstress’.

Onze zaakvoerder Geert Beullekens maakt er een punt van een ‘aanwezige’ bouwheer te zijn. Hij volgt de werf ter plekke nauwlettend op, zodat jij steeds een vast aanspreekpunt hebt.

2 Alle afwerkingen zijn mogelijk

Een populaire misvatting over sleutel-op-de-deurwoningen is dat ze allemaal op elkaar lijken. Dat is geenszins zo. Ons plannenboek is een eerder een ideeënboek waaruit jouw persoonlijke ontwerp kan ontstaan. Alle stijlen zijn mogelijk.

3 Snelheid van de bouw

Eén aanmemer kiezen, die eventueel voor bepaalde fases van het bouwproces onderaannemers inschakelt, zorgt ervoor dat er een snelle opvolging is. De specialisten van het Stonehouse tema kunnen perfect van werf naar werf, van realisatie naar realisatie, doorschuiven.

4 Prijsvorming en budget

Onze kostenraming is heel strikt. We wijken er onder geen beding van af. Eens je contract getekend is, ken je ook de totale kostprijs. Bovendien stelt onze jarenlange ervaring ons in staat je materialen en afwerkingen voor te stellen die beantwoorden aan al je wensen, en toch binnen je budget passen.

5 Je bent altijd beschermd

Er is niet alleen de wet Breyne die kopers van een sleutelklare woning beschermt. Bovenop

deze gekende wet sluiten we voor je project een ABR verzekering (Alle BouwRisico’s) af, net als de bijkomende verzekering aangaande de 10-jarige aansprakelijkheid.

6 Totaalbegeleiding

De belangrijkste troef van sleutel-op-de-deur. Aan de ene kant kies je zelf volgens jouw wensen, smaak en budget, terwijl je aan de andere kant permanent geniet van begeleiding door deskundigen.

Zes troeven van onze sleutel-op-de-deur-aanpak

Bezoek Stonehouse op Nieuwbouwzondag

Het is bijna NIEUWBOUWZONDAG! Kom op 25 oktober even binnen in onze meest recente realisatie in Tienen, die bijna klaar is voor oplevering.

21 oktober 2020

Bouwgrond kopen? Hier moet je op letten

Een bouwproject begint met het kopen van een bouwgrond. Bij de zoektocht hiernaar komt heel wat kijken.

27 mei 2020

De EPB-deskundige waakt over energiezuinigheid van je woning

Vanaf 2021 moet elke nieuwbouwwoning in Vlaanderen aan minimale vereisten voldoen die zijn opgenomen in de EPB-regelgeving.

28 april 2020

Met deze tips laat je meer daglicht toe in je droomhuis

Voldoende aan daglicht blootgesteld worden is van groot belang. Wie die dat onderschat, wordt vaker humeurig, slaapt slechter of wordt door depressie getroffen.

31 maart 2020

BEN-bouwen is vandaag al de norm

Broed je al even op bouwplannen? Dan ben je vast al op termen als BEN-bouwen, EPB-regelgeving en S-peil gestoten. In het kort: de EPB-eisen bepalen aan welke minimale energievoorschriften je woning moet voldoen. BEN-bouwen of bijna-energieneutraal bouwen kadert daarin, en is een verplichting vanaf 2021.

5 maart 2020

Waarom hameren wij zo op winddichtheid?

Werk je een nieuwbouwproject uit? Dan is het zoeken naar een evenwicht tussen een gedroomde afwerking in de bouwstijl van jullie keuze én de kwaliteit. Zoek je informatie rond bouwtechnieken en/of sleutel-op-de-deur bouwen, dan stoot je quasi altijd op de term winddicht bouwen. Wat is dat? En waarom wordt er zo op gehamerd?

31 januari 2020

Huidige bouwpiek kan tot wachttijden leiden

Een grote vraag naar bouwmaterialen, en een ongekend hoog aantal bouwprojecten leidden dit voorjaar tot wachttijden in de bouw. Dat lazen we in Het Laatste Nieuws. Mogelijk moet je tot een jaar geduld hebben vooraleer je bouwproject kan starten, zo verklaarde de gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie. In dat opzicht biedt een sleutel-op-de-deurfirma je enkele voordelen.

20 december 2019

Ga je bouwen? Ontwijk deze valkuilen

Loop je met bouwplannen rond? Dan sta je op de drempel van een nieuwe wending in je leven. Je zal merken dat regelgeving een belangrijke rol speelt bij het optrekken van je droomwoning. Vooraleer je de eerste steen van je sleutel-op-de-deurwoning legt, ontwijk je beter deze valkuilen.

25 november 2019

Welke rol neemt de architect in bij sleutel-op-de-deur?

Het is een populaire veronderstelling: kiezen voor de sleutel-op-de-deurformule heeft gevolgen voor de rol van de architect. Zijn of haar creativiteit zou beknot worden omdat de bouwfirma met basisplannen werkt. Stonehouse pakt het bewust anders aan. Het eigen karakter van jouw droomwoning staat voor ons pal.

29 oktober 2019

Hoe vast is de prijs bij een verkoop op plan?

Ga je in zee met een aannemer voor een nog te bouwen sleutel-op-de-deurwoning? Je zet dan jouw handtekening onder een contract, zonder te zien wat je koopt. Omdat je op dat moment een ‘stukje lucht’ koopt, voorziet de woningbouwwet - bekend als de wet-Breyne - in een ruime bescherming van de consument. Maar wat houdt die wet precies in?

9 augustus 2019

Hoe voorkom je oververhitting in je nieuwbouwwoning?

Efficiënt energie verbruiken is de uitdaging van de toekomst. Je kan er van in de ontwerpfase rekening mee houden. In nieuwbouw gaat het dan vooral over energiezuinig verwarmen. Recente woningen met een laag energiepeil hebben dankzij hun versterkte geïsoleerde bouwschil en luchtdichte uitvoering een streep voor omdat ze hierdoor zelfs met mindere verwarmingscapaciteit de woning toch voldoende warm kunnen houden. ‘s Zomers is oververhitting evenwel een belangrijke uitdaging.

30 juli 2019

Stonehouse bedankt zijn klanten van de voorbije vijf jaar!

Stonehouse hield een geslaagd opendeur weekend om zijn vijfjarig bestaan als sleutel-op-de-deur firma met bestaande en toekomstige klanten, leveranciers, medewerkers, familie en vrienden te vieren.

13 juni 2019

Korting op onroerende voorheffing nieuwbouwwoning met verlaagd E-peil

De Vlaamse overheid kent korting toe op onroerende voorheffing voor nieuwbouw met verlaagd E-peil. Stonehouse heeft ervaring met energiezuinig sleutel-op-de-deur bouwen.

22 mei 2019

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x