Sleutel-op-de-deur

Unieke woningen op maat

Sleutel-op-de-deur woningbouw krijgt bij Stonehouse een andere dimensie. Wij bouwen jouw droomwoning op maat in baksteen, met de beste materialen en technieken. Volledig in lijn met je stijl, wensen en budget.

Vanaf het eerste gesprek tot de overhandiging van de sleutels word je als bouwheer begeleid door onze meewerkende zaakvoerder Geert Beullekens en zijn team. Ons professioneel bouwproces met eigen personeel resulteert in een perfect afgewerkte, comfortabele woning… jouw thuis!

Maak je afspraak

Sleutel op de deur - moderne woningSleutel op de deur - pastorijwoning
Sleutel op de deur - moderne woningSleutel op de deur - pastorijwoning

Waarom sleutel-op-de-deur?

 • Totaalbegeleiding door onze ervaren bouwadviseurs

Zij luisteren naar je noden en wensen, werken samen je bouwplan uit met respect voor het opgegeven budget en begeleiden je in alle aspecten van de bouwaanvraag en de technische eisen op het vlak de BEN-woning (Bijna Energie Neutraal).

 • Eigen karakter

Jij kiest alles op maat. Modern, eigentijds, klassiek, pastorie… alles kan. Ons inspiratiegids dient enkel ter inspiratie. 

 • Ruwbouw winddicht tot volledige afwerking

De afwerkingsgraad kies je zelf: winddicht tot volledig afgewerkt, alles kan binnen sleutel-op-de-deur.

 • Totale bescherming

Tijdens het bouwproces heeft Stonehouse een ABR verzekering (Alle BouwRisico’s) en onderschrijft ze tevens de bijkomende verzekering aangaande de 10-jarige aansprakelijkheid. Daarenboven ben je eveneens beschermd door de Wet Breyne.

 • Een vaste prijs zonder verrassingen

Wie met Stonehouse bouwt is zeker van een vaste prijs bij het tekenen van het contract. We zadelen je niet op met onverwachte meerkosten.

Onze werkwijze voor nieuwbouw

 1. Ontwerp

  Heb je al een bouwgrond en denk je aan een volgende stap. Dan is het tijd om samen te zitten met een architect. Dat kan een eigen architect zijn of een vaste partner van ons. We geven graag advies, zodat jullie tot een mooi ontwerp komen en alle wensen kunnen vastleggen.

 2. Offertefase

  Zodra het plan klaar is, maakt Stonehouse een bijpassende offerte. Gedetailleerd, transparant en eerlijk. Wil je zelf bepaalde zaken realiseren, vertel het ons gerust. Bijsturen kan altijd nog. Voelt dat goed? We sluiten een contract af en de architect dient de bouwaanvraag in.

 3. Start sleutel-op-de-deur bouwen

  Na een definitieve planbespreking en het opmaken van de uitvoeringsplannen kunnen we beginnen bouwen. Zaakvoerder Geert Beullekens is jouw werfleider en vast aanspreekpunt. Hij volgt het bouwproces toegewijd op, zodat de realisatie van je woning conform het plan en lastenboek gebeurt.

 4. Oplevering

  Na de werken overlopen we de woning samen met jou en de architect. Dat doen we met oog voor detail, want het resultaat moet gewoon goed zijn. En het mooie van al: dankzij onze nauwgezette opvolging bouwen wij gewoonlijk in een korte periode van gemiddeld 9 maanden. Zo kan je snel je intrek nemen in je nieuwe woning.

Energiezuinige woning sleutel-op-de-deur

Energiezuinige woningen

Maximale energiezuinigheid en super-geïsoleerde woningen, bij Stonehouse weten we er alles van. Voor jou streven we naar een duurzame woning die aan alle energienormen voldoet. Gedurende het hele bouwproces wordt er samengewerkt met een EPB-deskundige met het oog op een zo energiezuinige woning als mogelijk.

Wil je graag werken met hernieuwbare energie of streef je naar een BEN-woning? Wij begeleiden je met kennis van zaken door de complexe wereld van (geothermische) warmtepompen, ventilatiesystemen, luchtdichtheid, zonnepanelen, zonneboilers en andere.

Ook sleutel-op-de-deur bouwen met Stonehouse?

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x