Sleutel op de deur bouwen

Als je droomt van het bouwen van je eigen huis, heb je vast wel eens gehoord van "sleutel op de deur bouwen". Maar wat houdt dit eigenlijk in en wat zijn de voordelen? We vertellen je er alles over op deze pagina. Ontdek onze werking, bekijk onze referenties of bezoek onze kijkwoning in Boutersem!

Wat is sleutel op de deur bouwen?

Sleutel-op-de-deur bouwen, ook wel bekend als "bouwen onder één dak", is een service die wordt aangeboden door bouwondernemingen zoals Stonehouse. Dit bouwconcept houdt in dat het bouwbedrijf verantwoordelijk is voor het gehele bouwproces, vanaf het ontwerp tot de uiteindelijke oplevering van de sleutels. Hierdoor heb je als klant slechts één aanspreekpunt gedurende het hele proces. Bij Stonehouse word je begeleid door zaakvoerder Geert Beullekens en zijn team, wat zorgt voor een persoonlijke aanpak en een garantie op een waterdicht en zorgeloos bouwproces. Met 25 jaar vakmanschap en een sterke verankering in Vlaams-Brabant staat Stonehouse garant voor kwaliteit en maatwerk.

Het proces van sleutel op de deur bouwen

  • Ontwerp en planning

Indien je reeds over een bouwgrond beschikt en nadenkt over de volgende stap, is het nu het juiste moment om samen te komen met een architect. Dit kan een architect naar keuze zijn of een vaste partner van ons. Wij staan klaar om advies te geven en ervoor te zorgen dat we samen tot een prachtig ontwerp komen, waarin al jouw wensen worden vastgelegd.

  • Offertefase

Zodra het plan gereed is, stelt Stonehouse een passende offerte op. Deze offerte is gedetailleerd, transparant en eerlijk. Indien je bepaalde aspecten zelf wilt realiseren, laat het ons gerust weten. We kunnen altijd nog bijsturen. Voelt dat goed aan? Indien ja, sluiten we een contract af en zorgt de architect voor de indiening van de bouwaanvraag.

  • Start sleutel op de deur bouwen

Na een definitieve bespreking van het plan en het opstellen van de uitvoeringsplannen kunnen we aan de slag met de bouw. Onze zaakvoerder, Geert Beullekens, fungeert als jouw werfleider en vaste contactpersoon. Hij volgt het bouwproces nauwlettend op om ervoor te zorgen dat de realisatie van jouw woning in overeenstemming is met het plan en het lastenboek.

  • Afwerking en oplevering

Na voltooiing van de werkzaamheden lopen we gezamenlijk met jou en de architect de woning door. Dit doen we met oog voor detail, omdat het resultaat gewoonweg goed moet zijn. En het mooie is: dankzij onze nauwgezette opvolging kunnen we doorgaans binnen een relatief korte periode van gemiddeld 9 maanden bouwen. Zo kun je snel intrek nemen in jouw nieuwe woning.

Samen bouwen aan jouw toekomstige woning!

Realisaties van sleutel op de deur bouwen

De voorbije jaren realiseerden we talrijke sleutel-op-deur woningen verspreid over de regio rond Tienen en de rest van Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg. Meer dan 25 jaar ervaring en een focus op persoonlijk en kwalitatief bouwen op maat maken van Stonehouse een uiterst betrouwbare aannemer voor jouw sleutel-op-de-deur woningbouw.

Eigentijdse & moderne woningen

Eigentijdse en moderne realisatie van sleutel op de deur bouwen.Bekijk realisaties

Landelijke & pastorijwoningen

Landelijke en pastorijwoning, een realisatie van sleutel op de deur bouwen.Bekijk realisaties

Sleutel op de deur kijkwoning in Boutersem

Kijkwoning sleutel op de deur bouwen.Bezoeken

Veelgestelde vragen over sleutel op de deur bouwen

Hoe lang duurt het proces van een sleutel op de deur bouwen?

De duur van het bouwproces hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van het project en de complexiteit van het ontwerp. Over het algemeen kan een sleutel op de deur bouwproject gemiddeld negen maanden duren.

Kan ik mijn eigen ontwerp kiezen?

Ja, bij sleutel-op-de-deur bouwen kun je je eigen ontwerp kiezen. Onze bouwer zal met jou samenwerken om jouw wensen en behoeften te begrijpen en een ontwerp te maken dat hieraan voldoet.

Wat zijn de mogelijke financiële voordelen?

Sleutel op de deur bouwen kan financiële voordelen bieden, zoals lagere bouwkosten en efficiënter gebruik van middelen. Bovendien kunnen energiezuinige opties en duurzame bouwmaterialen leiden tot lagere energiekosten op de lange termijn.

Volg Stonehouse via Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn.

Sleutel op de deur bouwen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x