Woningbouw Keerbergen

Stonehouse | Woningbouw in Keerbergen

Sleutel-op-de-deur woningbouw krijgt bij Stonehouse een andere dimensie. Wij bouwen jouw droomwoning op maat in baksteen, met de beste materialen en technieken. Volledig in lijn met je stijl, wensen en budget.

Vanaf het eerste gesprek tot de overhandiging van de sleutels word je als bouwheer begeleid door onze meewerkende zaakvoerder Geert Beullekens en zijn team. Ons professioneel bouwproces met eigen personeel resulteert in een perfect afgewerkte, comfortabele woning… jouw thuis!

Klaar om in Keerbergen jouw droomwoning te bouwen met Stonehouse?

Stonehouse woningbouw, dat is bouwen op maat.

Je wilt een sleutel-op-de-deur woning bouwen in Keerbergen? Goed dat je bij Stonehouse woningbouw aanklopt. Wij bouwen jouw droomwoning met de beste materialen en technieken. Volledig in lijn met je stijl, wensen en budget.

Vanaf het eerste gesprek tot de overhandiging van de sleutels word je als bouwheer begeleid door onze zaakvoerder Geert Beullekens en zijn team. Jouw garantie op een waterdicht en zorgeloos bouwproces mét persoonlijke aanpak. Want bouwonderneming Stonehouse staat voor 25 jaar vakmanschap, met een sterke verankering in Vlaams-Brabant.

Ons werkgebied voor de bouw van energiezuinige sleutel-op-de-deur woningen omvat Vlaams-Brabant,
Antwerpen en Limburg. In Keerbergen en omstreken kun je bij ons terecht voor de bouw van jouw nieuwe thuis. 

Bel 0475 47 46 96Bezoek onze kijkwoning

Woningbouw Keerbergen

Woningbouw: eigentijds en modern, of liever een landelijke of pastorijwoning?

Stonehouse is niet zomaar een sleutel-op-de-deur bouwfirma. Kwalitatief bouwen op maat staat voorop en dat betekent dat je in alle vrijheid keuzes maakt voor de bouw van je favoriete woning en materialen, ondersteund door ons plannenboek.

Doe inspiratie op met ons gratis plannenboek

En weet je niet waar te beginnen, dan nodigen we je graag uit om een kijkje te komen nemen in onze kijkwoning. Zo kan je zelf de voordelen van kwaliteitsvolle sleutel-op-de-deur woningbouw ervaren. Of bekijk onze talrijke realisaties, van traditionele woningbouw tot moderne villa’s en rustieke woningen in open, halfopen of gesloten bebouwing. Velen gingen je voor…

Eigentijdse & moderne woningen

Sleutel-op-de-deur Keerbergen

Bekijk onze moderne woonrealisaties

Landelijke & pastorijwoningen

Sleutel-op-de-deur Keerbergen

Bekijk onze landelijke woonrealisaties

Ontdek onze kijkwoningen in Tienen en Boutersem!

We zijn in de wolken want Stonehouse is volop bezig met de bouw van een nieuwe kijkwoning in Boutersem! Het wordt een hoogstandje op vlak van sleutel-op-de-deur woningbouw, waar we jou onze technische kwaliteiten en afwerkingsmogelijkheden zullen kunnen tonen. Ons enthousiasme willen we graag met jou delen. Volg Stonehouse op sociale media zodat je via onze regelmatige updates het bouwproces vanop de eerste rij kan beleven.

Sleutel-op-de-deur Keerbergen

Waarom kiezen voor sleutel-op-de-deur woningbouw?

Totaalbegeleiding door onze bouwadviseurs

Zij luisteren naar je noden en wensen, werken samen je bouwplan uit met respect voor het opgegeven budget en begeleiden je in alle aspecten van de bouwaanvraag en de technische eisen op het vlak de BEN-woning (Bijna Energie Neutraal).

Een vaste prijs zonder verrassingen

Wie met Stonehouse bouwt is zeker van een vaste prijs bij het tekenen van het contract. We zadelen je niet op met onverwachte meerkosten.

Ruwbouw winddicht tot volledige afwerking

De afwerkingsgraad kies je zelf: winddicht tot volledig afgewerkt, alles kan binnen sleutel-op-de-deur.

Totale bescherming

Tijdens het bouwproces heeft Stonehouse een ABR verzekering (Alle BouwRisico’s) en onderschrijft ze tevens de bijkomende verzekering aangaande de 10-jarige aansprakelijkheid. Daarenboven ben je eveneens beschermd door de Wet Breyne.

Eigen karakter

Jij kiest alles op maat. Modern, eigentijds, klassiek, pastorie… alles kan. Ons plannenboek dient enkel ter inspiratie.

Ontvang gratis ons plannenboek

Als je gaat bouwen, komt inspiratie altijd van pas. Een aantal bouwplannen hebben wij voor jou gebundeld in een plannenboek. Het is eerder een ideeënboek met knappe voorbeelden van kwaliteitsvolle sleutel-op-de-deur woningen.

Ideaal als je zelf nog geen idee hebt van de looks, vorm, indeling, enz. Het is een handig hulpmiddel om tot jouw favoriete droomwoning te komen, al maken we ook van jouw sleutel-op-de-deur huis een uniek pareltje.

Ja, ik wil een gratis plannenboek

Stonehouse | Woningbouw in Keerbergen

Sleutel-op-de-deur bouwen met Stonehouse, dat voelt goed. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van je sleutel-op-de-deur woning; op ons kan je bouwen.

Het resultaat van meer dan 25 jaar vakmanschap en toewijding. Wij bouwen droomwoningen voor particulieren in Vlaams-Brabant, maar evengoed in Limburg en Antwerpen. Laat je ook ontzorgen!Sleutel-op-de-deur bouwen Keerbergen - Woningbouw Keerbergen

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x