Woningbouw Kortenaken

Woningbouw in Kortenaken.

Stonehouse woningbouw, dat is bouwen op maat in Kortenaken

Je wilt een sleutel-op-de-deur woning bouwen in Kortenaken? Goed dat je bij Stonehouse woningbouw aanklopt. Wij bouwen jouw droomwoning met de beste materialen en technieken. Volledig in lijn met je stijl, wensen en budget. Vanaf het eerste gesprek tot de overhandiging van de sleutels word je als bouwheer begeleid door onze zaakvoerder Geert Beullekens en zijn team. Jouw garantie op een waterdicht en zorgeloos bouwproces mét persoonlijke aanpak. Want bouwonderneming Stonehouse staat voor 25 jaar vakmanschap, met een sterke verankering in Vlaams-Brabant. Ons werkgebied voor de bouw van energiezuinige sleutel-op-de-deur woningen omvat Vlaams-Brabant,
Antwerpen en Limburg. In Kortenaken en omstreken kun je bij ons terecht voor de bouw van jouw nieuwe thuis. 

Bezoek onze kijkwoning

Woningbouw in Kortenaken.

Woningbouw in Kortenaken: eigentijds en modern, of liever een landelijke of pastorijwoning?

Stonehouse is niet zomaar een sleutel-op-de-deur bouwfirma. Kwalitatief bouwen op maat staat voorop en dat betekent dat je in alle vrijheid keuzes maakt voor de bouw van je favoriete woning en materialen, ondersteund door onze inspiratiegids.

En weet je niet waar te beginnen, dan nodigen we je graag uit om een kijkje te komen nemen in onze kijkwoning. Zo kan je zelf de voordelen van kwaliteitsvolle sleutel-op-de-deur woningbouw ervaren. Of bekijk onze talrijke realisaties, van traditionele woningbouw tot moderne villa’s en rustieke woningen in open, halfopen of gesloten bebouwing. Velen gingen je voor…

Eigentijdse & moderne woningen

Eigentijdse & moderne woningbouw in Kortenaken.

Bekijk onze moderne woonrealisaties

Landelijke & pastorijwoningen

Landelijke woningbouw in Kortenaken.

Bekijk onze landelijke woonrealisaties

Ontdek onze kijkwoningen in de buurt van Kortenaken

We zijn in de wolken want Stonehouse is volop bezig met de bouw van een nieuwe kijkwoning in Boutersem! Het wordt een hoogstandje op vlak van sleutel-op-de-deur woningbouw, waar we jou onze technische kwaliteiten en afwerkingsmogelijkheden zullen kunnen tonen. Ons enthousiasme willen we graag met jou delen. Volg Stonehouse op sociale media zodat je via onze regelmatige updates het bouwproces vanop de eerste rij kan beleven.

Woningbouw inkijken in Kortenaken.

Waarom kiezen voor een woningbouw in Kortenaken bij Stonehouse?

Totaalbegeleiding door onze bouwadviseurs

Zij luisteren naar je noden en wensen, werken samen je bouwplan uit met respect voor het opgegeven budget en begeleiden je in alle aspecten van de bouwaanvraag en de technische eisen op het vlak de BEN-woning (Bijna Energie Neutraal).

Een vaste prijs zonder verrassingen

Wie met Stonehouse bouwt is zeker van een vaste prijs bij het tekenen van het contract. We zadelen je niet op met onverwachte meerkosten.

Ruwbouw winddicht tot volledige afwerking

De afwerkingsgraad kies je zelf: winddicht tot volledig afgewerkt, alles kan binnen sleutel-op-de-deur.

Totale bescherming

Tijdens het bouwproces heeft Stonehouse een ABR verzekering (Alle BouwRisico’s) en onderschrijft ze tevens de bijkomende verzekering aangaande de 10-jarige aansprakelijkheid. Daarenboven ben je eveneens beschermd door de Wet Breyne.

Eigen karakter

Jij kiest alles op maat. Modern, eigentijds, klassiek, pastorie… alles kan. Onze inspiratiegids dient enkel ter inspiratie.

Ontvang gratis onze inspiratiegids

Als je gaat bouwen, komt inspiratie altijd van pas. Een aantal bouwplannen hebben wij voor jou gebundeld in een inspiratiegids. Het is eerder een ideeënboek met knappe voorbeelden van kwaliteitsvolle sleutel-op-de-deur woningen.

Ideaal als je zelf nog geen idee hebt van de looks, vorm, indeling, enz. Het is een handig hulpmiddel om tot jouw favoriete droomwoning te komen, al maken we ook van jouw sleutel-op-de-deur huis een uniek pareltje.

Ja, ik wil een gratis inspiratiegids

Woningbouw in Kortenaken

Sleutel-op-de-deur bouwen met Stonehouse, dat voelt goed. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van je sleutel-op-de-deur woning; op ons kan je bouwen.

Het resultaat van meer dan 25 jaar vakmanschap en toewijding. Wij bouwen droomwoningen voor particulieren in Vlaams-Brabant, maar evengoed in Limburg en Antwerpen. Laat je ook ontzorgen!Sleutel-op-de-deur bouwen Kortenaken - Woningbouw Kortenaken

Volg ons op sociale media: Facebook - Youtube - Instagram - LinkedIn

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x