Sleutel-op-de-deur Kortenaken

Op zoek naar een sleutelklare woning in Kortenaken? Bij Stonehouse woningbouw maken we jouw droomhuis waar! We gebruiken topmaterialen en -technieken, helemaal aangepast aan jouw stijl, wensen en budget. Zin om samen met Stonehouse jouw ideale thuis te creëren?

Sleutel-op-de-deur bouwen in Kortenaken

Een eigentijdse & moderne woning, of liever een landelijke of pastorijwoning in Kortenaken?

Wij bouwen talrijke sleutel-op-de-deur woningen, steeds op maat van de klant.

Sleutel-op-de-deur bouwen met Stonehouse, dat voelt goed. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van je sleutel-op-de-deur woning; op ons kan je bouwen.

De voorbije jaren realiseerden we talrijke sleutel-op-deur woningen verspreid over de regio rond Tienen en de rest van Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg. Meer dan 25 jaar ervaring en een focus op persoonlijk en kwalitatief bouwen op maat maken van Stonehouse een uiterst betrouwbare aannemer voor jouw sleutel-op-de-deur woningbouw.

Start jouw sleutel-op-de-deur woning

Eigentijdse & moderne woningen in Kortenaken

Eigentijdse sleutel-op-de-deur woning in Kortenaken.

Bekijk onze moderne woonrealisaties

Landelijke & pastorijwoningen in Kortenaken

Landelijke sleutel-op-de-deur woning in Kortenaken.

Bekijk onze landelijke woonrealisaties

Waarom sleutel-op-de-deur bouwen in Kortenaken?

Totaalbegeleiding door onze ervaren bouwadviseurs in Kortenaken

Zij luisteren naar je noden en wensen, werken samen je bouwplan uit met respect voor het opgegeven budget en begeleiden je in alle aspecten van de bouwaanvraag en de technische eisen op het vlak de BEN-woning (Bijna Energie Neutraal).

Eigen karakter

Jij kiest alles op maat. Modern, eigentijds, klassiek, pastorie… alles kan. Onze inspiratiegids dient enkel ter inspiratie. 

Ruwbouw winddicht tot volledige afwerking

De afwerkingsgraad kies je zelf: winddicht tot volledig afgewerkt, alles kan binnen sleutel-op-de-deur.

Totale bescherming

Tijdens het bouwproces heeft Stonehouse een ABR verzekering (Alle BouwRisico’s) en onderschrijft ze tevens de bijkomende verzekering aangaande de 10-jarige aansprakelijkheid. Daarenboven ben je eveneens beschermd door de Wet Breyne.

Een vaste prijs zonder verrassingen

Wie met Stonehouse bouwt is zeker van een vaste prijs bij het tekenen van het contract. We zadelen je niet op met onverwachte meerkosten.

Sleutel-op-de-deur woning in Kortenaken.


"No plan is worth a damn unless somebody makes it work"

Ontdek onze kijkwoningen in de buurt van Kortenaken!

We zijn in de wolken want Stonehouse is volop bezig met de bouw van een nieuwe kijkwoning in de buurt van Kortenaken! Het wordt een hoogstandje op vlak van sleutel-op-de-deur woningbouw, waar we jou onze technische kwaliteiten en afwerkingsmogelijkheden zullen kunnen tonen. Ons enthousiasme willen we graag met jou delen. Volg Stonehouse op sociale media zodat je via onze regelmatige updates het bouwproces vanop de eerste rij kan beleven.

Sleutel-op-de-deur kijkwoning in de buurt van Kortenaken.

Energiezuinige sleutel-op-de-deur woningen in Kortenaken

Maximale energiezuinigheid en super-geïsoleerde woningen, bij Stonehouse weten we er alles van. Voor jou streven we naar een duurzame woning die aan alle energienormen voldoet. Gedurende het hele bouwproces wordt er samengewerkt met een EPB-deskundige met het oog op een zo energiezuinige woning als mogelijk.

Wil je graag werken met hernieuwbare energie of streef je naar een BEN-woning? Wij begeleiden je met kennis van zaken door de complexe wereld van (geothermische) warmtepompen, ventilatiesystemen, luchtdichtheid, zonnepanelen, zonneboilers en andere.


Sleutel-op-de-deur BEN Kortenaken

Sleutel-op-de-deur woningen in Kortenaken

Sleutel-op-de-deur bouwen met Stonehouse, dat voelt goed. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van je sleutel-op-de-deur woning; op ons kan je bouwen.

Het resultaat van meer dan 25 jaar vakmanschap en toewijding. Wij bouwen droomwoningen voor particulieren in Vlaams-Brabant, maar evengoed in Limburg en Antwerpen. Laat je ook ontzorgen!Volg ons op sociale media: Facebook - Youtube - Instagram - LinkedIn

Sleutel-op-de-deur Kortenaken
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x