Nieuwbouw Aarschot

Stonehouse | Nieuwbouwproject in Aarschot

Op maat bouwen met Stonehouse, dat voelt goed. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van je nieuwbouw woning; op ons kan je bouwen.

Stonehouse is niet zomaar een sleutel-op-de-deur bouwfirma. Kwalitatief bouwen op maat staat voorop en dat betekent dat je in alle vrijheid keuzes maakt voor de bouw van je favoriete woning en materialen, ondersteund door ons plannenboek.

Het resultaat van meer dan 25 jaar vakmanschap en toewijding. Wij bouwen droomwoningen voor particulieren in Vlaams-Brabant, maar evengoed in Limburg en Antwerpen. Laat je ontzorgen door ons!

Klaar om samen te werken met Stonehouse voor jouw nieuwbouw in Aarschot? 

Nieuwbouw Aarschot - landelijk

Stonehouse nieuwbouwprojecten, wij creëren een thuis.

Je wilt een nieuwbouw woning bouwen in Aarschot? Goed dat je bij Stonehouse woningbouw aanklopt. Wij bouwen jouw droomwoning sleutel-op-de-deur, met de beste materialen en technieken. Volledig in lijn met je stijl, wensen en budget.

Vanaf het eerste gesprek tot de overhandiging van de sleutels word je als bouwheer begeleid door onze zaakvoerder Geert Beullekens en zijn team. Jouw garantie op een waterdicht en zorgeloos bouwproces mét persoonlijke aanpak. Want bouwonderneming Stonehouse staat voor 25 jaar vakmanschap, met een sterke verankering in Vlaams-Brabant.

Ons werkgebied voor de bouw van energiezuinige nieuwbouw woningen omvat Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg. In Aarschot en omstreken kun je bij ons terecht voor de bouw van jouw nieuwe thuis. 

Bel 0475 47 46 96 Bezoek onze kijkwoning

Nieuwbouw Aarschot - modern

Energiezuinige nieuwbouw woningen

Maximale energiezuinigheid en super-geïsoleerde woningen, bij Stonehouse weten we er alles van. 

Voor jou streven we naar een duurzame woning die aan alle energienormen voldoet. Gedurende het hele bouwproces wordt er samengewerkt met een EPB-deskundige met het oog op een zo energiezuinige woning als mogelijk.

Wil je graag werken met hernieuwbare energie of streef je naar een BEN-woning? Wij begeleiden je met kennis van zaken door de complexe wereld van (geothermische) warmtepompen, ventilatiesystemen, luchtdichtheid, zonnepanelen, zonneboilers en andere.

Nieuwbouw BEN-woning


Meer info over onze energiezuinige oplossingen

Nieuwbouw Aarschot - modern

Nieuwbouw stijlen: eigentijds en modern of liever een landelijke of pastorijwoning?

Nieuwbouwprojecten krijgen bij Stonehouse een andere dimensie. Wij bouwen jouw droomwoning op maat in baksteen, met de beste materialen en technieken. Volledig in lijn met je stijl, wensen en budget. Ons professioneel bouwproces met eigen personeel resulteert in een perfect afgewerkte, comfortabele woning… jouw thuis!

Bekijk onze talrijke realisaties, van traditionele nieuwbouw tot moderne villa’s en rustieke woningen in open, halfopen of gesloten bebouwing. Velen gingen je voor…

Eigentijdse & moderne woningen

Nieuwbouw Aarschot

Bekijk onze moderne woonrealisaties

Landelijke & pastorijwoningen

Nieuwbouw Aarschot

Bekijk onze landelijke woonrealisaties

Ontdek onze nieuwbouw kijkwoningen in Tienen en Boutersem!

Weet je niet waar te beginnen, dan nodigen we je graag uit om een kijkje te komen nemen in onze kijkwoning in Tienen. Zo kan je zelf de voordelen van kwaliteitsvolle sleutel-op-de-deur woningbouw ervaren.

We zijn in de wolken want Stonehouse is volop bezig met de bouw van een 2e nieuwe kijkwoning in Boutersem! Het wordt een hoogstandje op vlak van sleutel-op-de-deur woningbouw, waar we jou onze technische kwaliteiten en afwerkingsmogelijkheden zullen kunnen tonen. Ons enthousiasme willen we graag met jou delen. Volg Stonehouse op sociale media zodat je via onze regelmatige updates het bouwproces vanop de eerste rij kan beleven.

Nieuwbouw Aarschot

Ontvang gratis ons plannenboek

Nieuwbouw Aarschot

Als je gaat bouwen, komt inspiratie altijd van pas. Een aantal bouwplannen hebben wij voor jou gebundeld in een plannenboek. Het is eerder een ideeënboek met knappe voorbeelden van kwaliteitsvolle sleutel-op-de-deur woningen.

Ideaal als je zelf nog geen idee hebt van de looks, vorm, indeling, enz. Het is een handig hulpmiddel om tot jouw favoriete droomwoning te komen, al maken we ook van jouw nieuwbouw woning een uniek pareltje.

Ja, ik wil een gratis plannenboek

Bouwfirma Stonehouse - nieuwbouw Aarschot

Stonehouse | Nieuwbouw in Aarschot

Op maat bouwen met Stonehouse, dat voelt goed. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van je sleutel-op-de-deur woning; op ons kan je bouwen!

Contacteer ons voor jouw droomwoningSleutel-op-de-deur bouwen Aarschot - Woningbouw Aarschot

Nieuwbouw Aarschot
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x