Over ons

Stonehouse is traditioneel bouwen

"No plan is worth a damn unless somebody makes it work"

Sleutel-op-de deur bouwen volgens Stonehouse

Sleutel-op-de-deur woningbouw met Stonehouse, dat voelt goed. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van je sleutel-op-de-deur woning, op ons kan je bouwen.

Het resultaat van meer dan 25 jaar vakmanschap en toewijding. Wij bouwen droomwoningen voor particulieren in Vlaams-Brabant, maar evengoed in Limburg en Antwerpen. Laat je ook ontzorgen!

Kwalitatief maatwerk in woningbouw

Stonehouse is niet zomaar een sleutel-op-de-deur bouwbedrijf. Kwalitatief maatwerk staat voorop en dat betekent dat je in alle vrijheid keuzes maakt voor de bouw van je favoriete woning en materialen, ondersteund door ons plannenboek.

En weet je niet waar te beginnen, dan nodigen we je graag uit om een kijkje te komen nemen in onze kijkwoning in Tienen. Zo kan je zelf de voordelen van kwaliteitsvolle sleutel-op-de-deur woningbouw ervaren. Of bekijk onze talrijke realisaties, van traditionele woningbouw tot moderne villa’s en rustieke woningen in open, halfopen of gesloten bebouwing. Velen gingen je voor…

Vast aanspreekpunt geeft rust

Onze tevreden klanten zijn onze grootste vreugde en troef. Daar zit onze persoonlijke aanpak zeker voor iets tussen, een waarde die onze zaakvoerder Geert Beullekens hoog in het vaandel draagt. Tijdens de bouw is hij is je vast aanspreekpunt van A tot Z en je ziet hem mee op de werf: uniek en een sterke troef!

Jouw garantie op een waterdicht en zorgeloos bouwproces, dat mee gedragen wordt door de rest van het gedreven Stonehouse team. Samen werken wij alles tot in de puntjes af. Een vlot verloop van de werken, daar zetten wij ons alle dagen voor in.

Nieuwste technieken BEN-bouwen

De bouwsector evolueert en Stonehouse evolueert mee. Energiezuinig bouwen wordt de norm en wij delen graag onze kennis rond de nieuwste technieken en BEN-bouwen met jou. BEN staat voor Bijna-Energieneutraal en een E-peil van maximaal E30, vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouw.

Een BEN-woning verbruikt weinig energie voor verwarming, sanitair warm water, koeling en ventilatie. Energie komt voornamelijk van hernieuwbare bronnen, zoals een warmtepomp, zonnepanelen of zonneboiler. Allemaal perfect te combineren in je sleutel-op-de-deur woning.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x