Traditioneel bouwen Antwerpen

Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van jouw traditionele woning; op ons kan je bouwen. Maak nu een afspraak om jouw nieuwe thuis in Antwerpen vrijblijvend te bespreken!

+32 (0)475 47 46 96Jouw droomwoning bespreken

Kwalitatief maatwerk in woningbouw

Stonehouse is niet zomaar een sleutel-op-de-deur bouwfirma. Traditioneel bouwen op maat staat voorop en dat betekent dat je in alle vrijheid keuzes maakt voor de bouw van je favoriete woning in Antwerpen en materialen, ondersteund door onze inspiratiegids.

En weet je niet waar te beginnen, dan nodigen we je graag uit om een kijkje te komen nemen in onze kijkwoning in de buurt van Antwerpen. Zo kan je zelf de voordelen van kwaliteitsvolle sleutel-op-de-deur woningbouw ervaren. Of bekijk onze talrijke realisaties, van traditionele woningbouw tot moderne villa’s en rustieke woningen in open, halfopen of gesloten bebouwing. Velen gingen je voor…

Onze werkwijze:

 1. Ontwerp

  Heb je al een bouwgrond en denk je aan een volgende stap. Dan is het tijd om samen te zitten met een architect. Dat kan een eigen architect zijn of een vaste partner van ons. We geven graag advies, zodat jullie tot een mooi ontwerp komen en alle wensen kunnen vastleggen.

 2. Offertefase

  Zodra het plan klaar is, maakt Stonehouse een bijpassende offerte. Gedetailleerd, transparant en eerlijk. Wil je zelf bepaalde zaken realiseren, vertel het ons gerust. Bijsturen kan altijd nog. Voelt dat goed? We sluiten een contract af en de architect dient de bouwaanvraag in.

 3. Start sleutel-op-de-deur traditioneel bouwen

  Na een definitieve planbespreking en het opmaken van de uitvoeringsplannen kunnen we beginnen bouwen. Zaakvoerder Geert Beullekens is jouw werfleider en vast aanspreekpunt. Hij volgt het bouwproces toegewijd op, zodat de realisatie van jouw traditionele woning conform het plan en lastenboek gebeurt.

 4. Oplevering

  Na de werken overlopen we de woning in Antwerpen samen met jou en de architect. Dat doen we met oog voor detail, want het resultaat moet gewoon goed zijn. En het mooie van al: dankzij onze nauwgezette opvolging bouwen wij gewoonlijk in een korte periode van gemiddeld 9 maanden. Zo kan je snel je intrek nemen in je nieuwe traditionele woning.

"Ik kan niet genoeg benadrukken hoe aangenaam het was om één aanspreekpunt te hebben, iemand die van alles op de hoogte was." - Fam. Lemaire - Beelen

Traditioneel bouwen Antwerpen met Stonehouse.

Energiezuinige woningen

Maximale energiezuinigheid en super-geïsoleerde woningen, bij Stonehouse weten we er alles van. Voor jou streven we naar een duurzame traditionele woning die aan alle energienormen voldoet. Gedurende het hele bouwproces wordt er samengewerkt met een EPB-deskundige met het oog op een zo energiezuinige woning als mogelijk.

Wil je graag werken met hernieuwbare energie of streef je naar een BEN-woning? Wij begeleiden je met kennis van zaken door de complexe wereld van (geothermische) warmtepompen, ventilatiesystemen, luchtdichtheid, zonnepanelen, zonneboilers en andere.

Waarom traditioneel bouwen bij Stonehouse?

 • Totaalbegeleiding door onze ervaren bouwadviseurs

Zij luisteren naar je noden en wensen, werken samen je bouwplan uit met respect voor het opgegeven budget en begeleiden je in alle aspecten van de bouwaanvraag en de technische eisen op het vlak de BEN-woning (Bijna Energie Neutraal).

 • Eigen karakter

Jij kiest alles op maat. Modern, eigentijds, klassiek, pastorie… alles kan. Onze inspiratiegids dient enkel ter inspiratie.

 • Ruwbouw winddicht tot volledige afwerking

De afwerkingsgraad kies je zelf: winddicht tot volledig afgewerkt, alles kan binnen sleutel-op-de-deur traditioneel bouwen.

 • Totale bescherming

Tijdens het bouwproces heeft Stonehouse een ABR verzekering (Alle BouwRisico’s) en onderschrijft ze tevens de bijkomende verzekering aangaande de 10-jarige aansprakelijkheid. Daarenboven ben je eveneens beschermd door de Wet Breyne.

 • Een vaste prijs zonder verrassingen

Wie met Stonehouse bouwt is zeker van een vaste prijs bij het tekenen van het contract. We zadelen je niet op met onverwachte meerkosten.


Traditioneel bouwen Antwerpen met Stonehouse.

Traditioneel bouwen Antwerpen met Stonehouse.

Wie is Stonehouse?

"No plan is worth a damn unless somebody makes it work"

Sleutel-op-de-deur bouwen met Stonehouse, dat voelt goed. Traditioneel bouwen Antwerpen gezocht? Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van je sleutel-op-de-deur woning; op ons kan je bouwen. Want bouwonderneming Stonehouse staat voor 25 jaar vakmanschap, met een sterke verankering in Vlaams-Brabant.

+32 (0)475 47 46 96Bezoek onze kijkwoning!

Vast aanspreekpunt geeft rust

Onze tevreden klanten zijn onze grootste vreugde en troef. Daar zit onze persoonlijke aanpak zeker voor iets tussen, een waarde die onze zaakvoerder Geert Beullekens hoog in het vaandel draagt. Tijdens de bouw is hij is je vast aanspreekpunt van A tot Z en je ziet hem mee op de werf: uniek en een sterke troef!

Jouw garantie op een waterdicht en zorgeloos bouwproces, dat mee gedragen wordt door de rest van het gedreven Stonehouse team. Samen werken wij alles tot in de puntjes af. Een vlot verloop van de werken, daar zetten wij ons alle dagen voor in.

Traditioneel bouwen in Antwerpen

Volg ons op: Facebook, LinkedIn of YouTube.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x