Sleutel op de deur woning

Ben je van plan om je eigen woning te realiseren? Ontdek de voordelen van een sleutel op de deur woning. Met onze expertise en ervaring in het vak helpen we je graag bij het verwezenlijken van jouw droomhuis. Leer meer over ons unieke proces, bekijk onze referenties of breng een bezoek aan onze kijkwoning in Boutersem!

Wat is sleutel op de deur woning?

Een sleutel-op-de-deur woning, ook bekend als "bouwen onder één dak", is een service aangeboden door bouwondernemingen zoals Stonehouse. Hierbij neemt het bouwbedrijf de volledige verantwoordelijkheid voor het bouwproces, van ontwerp tot oplevering. Stonehouse biedt een persoonlijke aanpak en een waterdicht en zorgeloos bouwproces, met zaakvoerder Geert Beullekens en zijn team als jouw enige aanspreekpunt. Met 25 jaar vakmanschap en een sterke verankering in Vlaams-Brabant staat Stonehouse garant voor kwaliteit en maatwerk.

Het proces van sleutel op de deur woningbouw

  • Ontwerp en planning

Indien je reeds over een bouwgrond beschikt en nadenkt over de volgende stap, is het nu het juiste moment om samen te komen met een architect. Dit kan een architect naar keuze zijn of een vaste partner van ons. Wij staan klaar om advies te geven en ervoor te zorgen dat we samen tot een prachtig ontwerp komen, waarin al jouw wensen worden vastgelegd.

  • Passende offerte

Stonehouse stelt een gedetailleerde, transparante en eerlijke offerte op, aangepast aan jouw wensen. Indien gewenst kun je bepaalde aspecten zelf realiseren. Na goedkeuring wordt een contract afgesloten en dient de architect de bouwaanvraag in.

  • Start bouw

Na de definitieve bespreking van het plan en het opstellen van de uitvoeringsplannen kan de bouw beginnen. Geert Beullekens, zaakvoerder van Stonehouse, fungeert als werfleider en vast contactpersoon. Hij zorgt voor nauwgezette opvolging en garandeert dat de bouw in overeenstemming is met het plan en het lastenboek.

  • Afwerking en oplevering

Na voltooiing van de werkzaamheden wordt de woning gezamenlijk met jou en de architect grondig geïnspecteerd. Dankzij de nauwgezette opvolging kan Stonehouse doorgaans binnen een relatief korte periode van gemiddeld 9 maanden bouwen. Zo kun je snel intrekken in jouw nieuwe woning.

Bouw samen aan jouw toekomstige woning!

Sleutel op de deur woningen: Ontdek onze realisaties!

Stonehouse heeft de afgelopen jaren talrijke sleutel-op-de-deur woningen gerealiseerd in de regio rond Tienen, Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg. Met meer dan 25 jaar ervaring en een focus op persoonlijk en kwalitatief maatwerk is Stonehouse een betrouwbare aannemer voor jouw sleutel-op-de-deur woningbouw.

Moderne & eigentijdse woningen

Modern sleutel op de deur woning.Realisatie bekijken

Pastorij- & landelijke woningen

Landelijke sleutel op de deur woning.Realisaties bekijken

Sleutel op de deur kijkwoning in Boutersem

Sleutel op de deur woning dat je kan vrijblijvend kan bezoeken. Een kijkwoning door Stonehouse.Afspraak maken

Volg Stonehouse op Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn.

Sleutel op de deur woning
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x