Sleutel-op-de-deur Sint-truiden

Sleutel-op-de-deur bouwen in Sint-truiden? 

Stonehouse woningbouw bouwt jouw droomwoning met de beste materialen en technieken. Volledig in lijn met je stijl, wensen en budget.

Klaar om jouw droomwoning te bouwen met Stonehouse?

Wat is sleutel-op-de-deur bouwen?

Sleutel-op-de-deur bouwen kan van ruwbouw winddicht tot volledig afgewerkt bouwen op maat.

Vanaf het eerste gesprek tot de overhandiging van de sleutels word je als bouwheer begeleid door onze zaakvoerder Geert Beullekens en zijn team. Jouw garantie op een waterdicht en zorgeloos bouwproces mét persoonlijke aanpak. Want bouwonderneming Stonehouse staat voor 25 jaar vakmanschap, met een sterke verankering in Vlaams-Brabant.

Ontvang meer informatieBezoek onze kijkwoning

Sleutel-op-de-deur bouwen Sint-truiden

Een eigentijdse & moderne woning, of liever een landelijke of pastorijwoning?

Wij bouwen talrijke sleutel-op-de-deur woningen, steeds op maat van de klant.

Sleutel-op-de-deur bouwen met Stonehouse, dat voelt goed. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van je sleutel-op-de-deur woning; op ons kan je bouwen.

De voorbije jaren realiseerden we talrijke sleutel-op-deur woningen verspreid over de regio rond Tienen en de rest van Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg. Meer dan 25 jaar ervaring en een focus op persoonlijk en kwalitatief bouwen op maat maken van Stonehouse een uiterst betrouwbare aannemer voor jouw sleutel-op-de-deur woningbouw.

Start jouw sleutel-op-de-deur woning

Eigentijdse & moderne woningen

Sleutel-op-de-deur Sint-truiden

Bekijk onze moderne woonrealisaties

Landelijke & pastorijwoningen

Sleutel-op-de-deur Sint-truiden

Bekijk onze landelijke woonrealisaties

Waarom sleutel-op-de-deur bouwen?

Totaalbegeleiding door onze ervaren bouwadviseurs

Zij luisteren naar je noden en wensen, werken samen je bouwplan uit met respect voor het opgegeven budget en begeleiden je in alle aspecten van de bouwaanvraag en de technische eisen op het vlak de BEN-woning (Bijna Energie Neutraal).

Eigen karakter

Jij kiest alles op maat. Modern, eigentijds, klassiek, pastorie… alles kan. Ons plannenboek dient enkel ter inspiratie. 

Ruwbouw winddicht tot volledige afwerking

De afwerkingsgraad kies je zelf: winddicht tot volledig afgewerkt, alles kan binnen sleutel-op-de-deur.

Totale bescherming

Tijdens het bouwproces heeft Stonehouse een ABR verzekering (Alle BouwRisico’s) en onderschrijft ze tevens de bijkomende verzekering aangaande de 10-jarige aansprakelijkheid. Daarenboven ben je eveneens beschermd door de Wet Breyne.

Een vaste prijs zonder verrassingen

Wie met Stonehouse bouwt is zeker van een vaste prijs bij het tekenen van het contract. We zadelen je niet op met onverwachte meerkosten.

Ook sleutel-op-de-deur bouwen in Sint-truiden met Stonehouse?

Maak je afspraak

Ontvang ons gratis plannenboek boordevol inspiratie

Sleutel-op-de-deur woning Sint-truiden

Onze werkwijze voor sleutel-op-de-deur nieuwbouw

 1. Ontwerp

  Heb je al een bouwgrond en denk je aan een volgende stap. Dan is het tijd om samen te zitten met een architect. Dat kan een eigen architect zijn of een vaste partner van ons. We geven graag advies, zodat jullie tot een mooi ontwerp komen en alle wensen kunnen vastleggen.

 2. Offertefase

  Zodra het plan klaar is, maakt Stonehouse een bijpassende offerte. Gedetailleerd, transparant en eerlijk. Wil je zelf bepaalde zaken realiseren, vertel het ons gerust. Bijsturen kan altijd nog. Voelt dat goed? We sluiten een contract af en de architect dient de bouwaanvraag in.

 3. Start sleutel-op-de-deur bouwen

  Na een definitieve planbespreking en het opmaken van de uitvoeringsplannen kunnen we beginnen bouwen. Zaakvoerder Geert Beullekens is jouw werfleider en vast aanspreekpunt. Hij volgt het bouwproces toegewijd op, zodat de realisatie van je woning conform het plan en lastenboek gebeurt.

 4. Oplevering

  Na de werken overlopen we de woning samen met jou en de architect. Dat doen we met oog voor detail, want het resultaat moet gewoon goed zijn. En het mooie van al: dankzij onze nauwgezette opvolging bouwen wij gewoonlijk in een korte periode van gemiddeld 9 maanden. Zo kan je snel je intrek nemen in je nieuwe woning.


"No plan is worth a damn unless somebody makes it work"

Ontdek onze kijkwoningen in Tienen en Boutersem!

We zijn in de wolken want Stonehouse is volop bezig met de bouw van een nieuwe kijkwoning in Boutersem! Het wordt een hoogstandje op vlak van sleutel-op-de-deur woningbouw, waar we jou onze technische kwaliteiten en afwerkingsmogelijkheden zullen kunnen tonen. Ons enthousiasme willen we graag met jou delen. Volg Stonehouse op sociale media zodat je via onze regelmatige updates het bouwproces vanop de eerste rij kan beleven.

Sleutel-op-de-deur Sint-truiden

Energiezuinige sleutel-op-de-deur woningen

Maximale energiezuinigheid en super-geïsoleerde woningen, bij Stonehouse weten we er alles van. Voor jou streven we naar een duurzame woning die aan alle energienormen voldoet. Gedurende het hele bouwproces wordt er samengewerkt met een EPB-deskundige met het oog op een zo energiezuinige woning als mogelijk.

Wil je graag werken met hernieuwbare energie of streef je naar een BEN-woning? Wij begeleiden je met kennis van zaken door de complexe wereld van (geothermische) warmtepompen, ventilatiesystemen, luchtdichtheid, zonnepanelen, zonneboilers en andere.


Sleutel-op-de-deur BEN Sint-truiden

Stonehouse | Sleutel-op-de-deur woningen in Sint-truiden

Sleutel-op-de-deur bouwen met Stonehouse, dat voelt goed. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van je sleutel-op-de-deur woning; op ons kan je bouwen.

Het resultaat van meer dan 25 jaar vakmanschap en toewijding. Wij bouwen droomwoningen voor particulieren in Vlaams-Brabant, maar evengoed in Limburg en Antwerpen. Laat je ook ontzorgen!Sleutel-op-de-deur bouwen Sint-truiden

Sleutel-op-de-deur Sint-truiden
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x