Energiezuinig bouwen Halen

Maximale energiezuinigheid en super-geïsoleerde woningen? Start nu met energiezuinig bouwen in Halen via Stonehouse. Voor jou streven we naar een energiezuinige woning te Halen die aan alle energienormen voldoet.

Contacteer onsBezoek onze kijkwoning

Wat is een energiezuinige woning of energiezuinig bouwen?

Energiezuinig bouwen in Halen is een manier van bouwen die gericht is op het minimaliseren van de impact op het milieu, de economie en de maatschappij. Energiezuinige woningen worden gebouwd met als doel om zeer weinig energie te verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van verschillende energiebesparende technologieën, zoals een goede isolatie, hoogrendementsglas, ventilatie met warmteterugwinning, zonnepanelen en een energiezuinige verwarmingsinstallatie.

Het uiteindelijke doel van een energiezuinige woning of BEN-woning te Halen is om een netto-energieverbruik van bijna nul te bereiken. Gedurende het hele bouwproces wordt er samengewerkt met een EPB-deskundige met het oog op een zo energiezuinige woning als mogelijk. Bovendien begeleidt Stonehouse je met kennis van zaken door de complexe wereld van (geothermische) warmtepompen, ventilatiesystemen, luchtdichtheid, zonnepanelen, zonneboilers en andere.

Wat zijn de voordelen van het bouwen van een energiezuinig huis te Halen?

De voordelen van een energiezuinige woning te Halen zijn onder andere: 

Kostenbesparing op energie

Een energiezuinige woning te Halen verbruikt veel minder energie dan een traditionele woning. Hierdoor liggen de energiekosten veel lager.

Milieuvriendelijk

Doordat een energiezuinige woning gebruik maakt van hernieuwbare energiebronnen, wordt er minder CO2 uitgestoten en is de woning dus milieuvriendelijker.

Gemakkelijk en aangenaam

Een energiezuinige woning in Halen is goed geïsoleerd en heeft een efficiënte ventilatie. Hierdoor is de woning comfortabel en heeft een gezond binnenklimaat.

Behoud van waarde

Door de hoge energieprestaties en energiezuinige bouwmaterialen blijft een energiezuinige woning in Halen waardevast.

Energieprestatiecertificaat

Een energiezuinige woning in Halen heeft het hoogst mogelijke energielabel, wat bijdraagt aan de verkoopbaarheid en waarde van de woning.

Energiezuinige woning premie

In België zijn er verschillende premies beschikbaar voor energiezuinige woningen, zowel vanuit de federale als regionale overheden.

Duurzame woning of energiezuinig bouwen Halen met Stonehouse.

Duurzame woning of energiezuinig bouwen Halen met Stonehouse.

Duurzame woning of energiezuinig bouwen Halen met Stonehouse.

BEN-woning of ben woning in de buurt van Halen door Stonehouse.

BEN-woning of ben woning in de buurt van Halen door Stonehouse.

Wilt u met eigen ogen zien wat we in huis hebben? 

Breng dan een bezoek aan onze kijkwoning in de buurt van Halen!

We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen in onze energiezuinige kijkwoning in de buurt van Halen. Zo kan je zelf de voordelen van kwaliteitsvolle sleutel-op-de-deur woning ervaren. Voor het ontwerp van deze nieuwbouwwoning werd de aandacht gevestigd op het uitwerken van een compacte woning, zonder dat er op ruimte ingeboet wordt. Het resultaat is een strak volume waarbij er speelsheid gecreëerd wordt door de terugspringende verdieping.

Bekijk onze projecten

De voorbije jaren realiseerden we talrijke sleutel-op-deur woningen. Meer dan 25 jaar ervaring en een focus op persoonlijk en kwalitatief maatwerk maken van Stonehouse een uiterst betrouwbare aannemer voor jouw energiezuinige woning. Bekijk onze realisaties, van traditionele woningbouw tot moderne villa’s en rustieke woningen in open, halfopen of gesloten bebouwing.

Onze realisaties ontdekken

Energiezuinig bouwen in Halen met Stonehouse

Blijf op de hoogte van onze energiezuinige projecten te Halen via: Facebook, LinkedIn of YouTube.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x