Duurzaam bouwen Schoonderbuken

Duurzaam bouwen in Schoonderbuken gezocht? Zoek niet verder! Maximale energiezuinigheid en super-geïsoleerde woningen, als aannemer weten we er alles van. Voor jou streven we naar een duurzame woning te Schoonderbuken die aan alle energienormen voldoet.

Laten we kennismaken!Kijkwoning bezoeken

Wat is duurzaam bouwen?

Duurzaam bouwen in Schoonderbuken is een manier van bouwen die gericht is op het minimaliseren van de impact op het milieu, de economie en de maatschappij. Duurzame woningen worden gebouwd met als doel om zeer weinig energie te verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van verschillende energiebesparende technologieën, zoals een goede isolatie, hoogrendementsglas, ventilatie met warmteterugwinning, zonnepanelen en een energiezuinige verwarmingsinstallatie. 

Het uiteindelijke doel van een duurzame woning of BEN-woning te Schoonderbuken is om een netto-energieverbruik van bijna nul te bereiken. Gedurende het hele bouwproces wordt er samengewerkt met een EPB-deskundige met het oog op een zo energiezuinige woning als mogelijk. Bovendien begeleidt Stonehouse je met kennis van zaken door de complexe wereld van (geothermische) warmtepompen, ventilatiesystemen, luchtdichtheid, zonnepanelen, zonneboilers en andere.

Wat zijn de voordelen van duurzaam bouwen in Schoonderbuken?

De voordelen van een duurzame woning te Schoonderbuken zijn onder andere: 

Lage energiekosten

Een duurzame woning te Schoonderbuken verbruikt veel minder energie dan een traditionele woning. Hierdoor liggen de energiekosten veel lager.

Milieuvriendelijk

Doordat een duurzame woning gebruik maakt van hernieuwbare energiebronnen, wordt er minder CO2 uitgestoten en is de woning dus milieuvriendelijker.

Comfortabel

Een duurzame woning in Schoonderbuken is goed geïsoleerd en heeft een efficiënte ventilatie. Hierdoor is de woning comfortabel en heeft een gezond binnenklimaat.

Waardevast

Door de hoge energieprestaties en duurzame bouwmaterialen blijft een duurzame woning in Schoonderbuken waardevast.

Energielabel

Een duurzame woning in Schoonderbuken heeft het hoogst mogelijke energielabel, wat bijdraagt aan de verkoopbaarheid en waarde van de woning.

Duurzame woning premie

In België zijn er verschillende premies beschikbaar voor duurzame woningen, zowel vanuit de federale als regionale overheden.

Duurzame woning of duurzaam bouwen Schoonderbuken met Stonehouse.

Duurzame woning of duurzaam bouwen Schoonderbuken met Stonehouse.

Duurzame woning of duurzaam bouwen Schoonderbuken met Stonehouse.

Duurzame woning of duurzaam bouwen Schoonderbuken met Stonehouse.

Duurzame woning of duurzaam bouwen Schoonderbuken met Stonehouse.

Eerst zien, dan geloven? 

Bezoek onze kijkwoning in de buurt van Schoonderbuken!

We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen in onze duurzame kijkwoning in de buurt van Schoonderbuken. Zo kan je zelf de voordelen van kwaliteitsvolle sleutel-op-de-deur woning ervaren. Voor het ontwerp van deze nieuwbouwwoning werd de aandacht gevestigd op het uitwerken van een compacte woning, zonder dat er op ruimte ingeboet wordt. Het resultaat is een strak volume waarbij er speelsheid gecreëerd wordt door de terugspringende verdieping.

Bekijk onze duurzame realisaties

De voorbije jaren realiseerden we talrijke sleutel-op-deur woningen. Meer dan 25 jaar ervaring en een focus op persoonlijk en kwalitatief maatwerk maken van Stonehouse een uiterst betrouwbare aannemer voor jouw duurzame woning. Bekijk onze realisaties, van traditionele woningbouw tot moderne villa’s en rustieke woningen in open, halfopen of gesloten bebouwing.

Bekijk onze realisaties

Duurzaam bouwen in Schoonderbuken met Stonehouse

Volg onze duurzame realisaties via: Facebook, LinkedIn of YouTube.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x