Bouwfirma Tielt-Winge

Ben je op zoek naar een bouwfirma in Tielt-Winge? Bij ons ben je verzekerd van een betrouwbare partner die je begeleidt vanaf het eerste gesprek tot de voltooiing van jouw droomhuis. Maak vandaag nog een afspraak om vrijblijvend te praten over jouw nieuwe woning in Tielt-Winge.

+32 (0)475 47 46 96Bouw jouw droomhuis!


Bouwfirma Tielt-Winge: Maatwerk van topkwaliteit!

Bij Bouwfirma Stonehouse gaan we verder dan standaard sleutel-op-de-deur projecten. We bieden kwalitatief maatwerk, waarbij jij volledige vrijheid hebt om keuzes te maken voor de bouw van jouw droomhuis in Tielt-Winge, inclusief materialen. Ontdek meer in onze inspiratiegids.

"Wij vertrouwden onze nieuwbouw aan het Stonehouse team toe. Geen complete sleutel-op-de-deur voor ons want je kan bij Stonehouse ook kiezen om net als wij een deel van de afwerking aan andere leveranciers toe te vertrouwen. Vloer, keuken en badkamer houden wij in eigen regie. Maar verder zijn we helemaal tevreden ontzorgd te zijn voor de nieuwbouw in Tielt-Winge. We wonen grotendeels aan zee en deze nieuwbouw heeft toch wel heel wat a-typische kenmerken specifiek voor onze compacte seniorenwoning die toch ook ruimte diende te hebben voor de kleinkinderen en gasten. Bedankt Stonehouse om al die kleine en minder kleine speciallekes tot een goed einde te brengen." - Brigitte Laeremans

Huis gebouwd door bouwfirma Tielt-Winge Stonehouse.

Waarom kiezen voor Stonehouse als bouwfirma in Tielt-Winge?

  • Persoonlijke begeleiding door betrouwbaar bouwteam

Onze deskundige adviseurs luisteren aandachtig naar jouw wensen, werken samen met jou aan het ontwerp binnen het vastgestelde budget, en begeleiden je doorheen alle stappen van de bouwaanvraag en de technische specificaties voor een energiezuinige woning.

  • Maatwerk naar jouw eigen stijl

Bij Stonehouse heb je de vrijheid om alles op maat te kiezen. Of je nu een modern, klassiek, of landelijk ontwerp wenst, de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze inspiratiegids biedt slechts een startpunt.

  • Flexibiliteit van ruwbouw tot volledige afwerking

Bepaal zelf het gewenste afwerkingsniveau: van ruwbouw tot volledig afgewerkt, alles is mogelijk binnen onze aanpak op maat.

  • Betrouwbare bescherming

Gedurende het bouwproces zijn we voorzien van een ABR-verzekering (Alle BouwRisico's) en nemen we ook de aanvullende verzekering voor 10 jaar aansprakelijkheid. Bovendien geniet je van de bescherming volgens de Wet Breyne.

  • Duidelijkheid met een vaste prijs

Bij Stonehouse garanderen we een vaste prijs bij het ondertekenen van het contract. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

  • Een vertrouwd aanspreekpunt voor gemoedsrust

Onze tevreden klanten zijn onze grootste troef, mede dankzij onze persoonlijke aanpak. Zaakvoerder Geert Beullekens staat garant als jouw vaste contactpersoon van begin tot eind, zelfs op de bouwplaats: een uniek voordeel voor jouw gemoedsrust!

"Stonehouse bouwt je droomwoning met heel veel liefde en passie. De afwerking is perfect en alles is top. De samenwerking is geweldig. Het team van Stonehouse werkt met hart en ziel aan je project. Niet twijfelen, maar voor je nieuwe thuis zeker met Stonehouse bouwen" - Danielle Priem

Inkijk binnen de kijkwoning van bouwfirma Tielt-Winge Stonehouse.

Velen zijn je al voorgegaan...

In de afgelopen jaren hebben we talloze sleutel-op-de-deur woningen gerealiseerd. Met meer dan 25 jaar ervaring en een focus op persoonlijk en kwalitatief maatwerk, is Stonehouse een uiterst betrouwbare bouwonderneming voor jouw sleutel-op-de-deur woning. Ontdek onze afgeronde projecten, variërend van traditionele woningbouw tot moderne villa's en rustieke woningen, in zowel open, halfopen als gesloten bebouwingen.

Uw betrouwbare bouwfirma in Tielt-Winge

Volg onze gerealiseerde realisaties als bouwfirma via: Facebook, LinkedIn of YouTube.

Bouwfirma Tielt-Winge
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x