Bouwbedrijf Diest

Op zoek naar een bouwbedrijf in Diest? Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare partner vanaf het allereerste gesprek tot aan de voltooiing van jouw droomhuis. Maak nu een afspraak om vrijblijvend jouw nieuwe woning in Diest te bespreken.

+32 (0)475 47 46 96Samen jouw droomwoning bouwen

Op maat gemaakt vakmanschap!

Stonehouse gaat verder dan een standaard sleutel-op-de-deur bouwbedrijf. Onze focus ligt op kwalitatief maatwerk, waarbij je volledige vrijheid hebt om keuzes te maken voor de bouw van jouw droomwoning in Diest, inclusief materialen. Dit wordt ondersteund door onze uitgebreide inspiratiegids.

"Stonehouse bouwt je droomwoning met heel veel liefde en passie. De afwerking is perfect en alles is top. De samenwerking is geweldig. Het team van Stonehouse werkt met hart en ziel aan je project. Niet twijfelen, maar voor je nieuwe thuis zeker met Stonehouse bouwen." - Danielle Priem

Huis gebouwd door bouwbedrijf Diest Stonehouse.

"Geert en zijn team zorgde er met hun persoonlijke, eerlijke en uiterst kwalitatieve aanpak voor dat we met een positieve blik terug kunnen kijken naar ons bouwavontuur!" - Joris Vermeulen

Inkijk binnen de kijkwoning van bouwbedrijf Diest Stonehouse.

Velen zijn jou voorgegaan...

In de afgelopen jaren hebben we talloze sleutel-op-deur woningen gerealiseerd. Met meer dan 25 jaar ervaring en een focus op persoonlijk en kwalitatief maatwerk, is Stonehouse een uiterst betrouwbaar bedrijf voor jouw sleutel-op-de-deur woning. Bekijk onze gerealiseerde realisaties, variërend van traditionele woningbouw tot moderne villa's en rustieke woningen, in zowel open, halfopen als gesloten bebouwing.

Volg onze gerealiseerde realisaties als bouwbedrijf via: Facebook, LinkedIn of YouTube.

Bouwbedrijf Diest
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x