BEN-woning Boutersem

Opzoek naar een BEN-woning in Boutersem? Je bent aan het juiste adres. Maximale energiezuinigheid en super-geïsoleerde woningen, als aannemer weten we er alles van. Voor jou streven we naar een duurzame woning die aan alle energienormen voldoet.

Wat is een BEN-woning?

Een BEN-woning is een afkorting voor Bijna-Energie-Neutraal woning. Dit type woning is gebouwd met als doel om zeer weinig energie te verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water.

BEN-woningen zijn energiezuiniger dan traditionele woningen omdat ze gebruik maken van verschillende energiebesparende technologieën, zoals een goede isolatie, hoogrendementsglas, ventilatie met warmteterugwinning, zonnepanelen en een energiezuinige verwarmingsinstallatie. Het uiteindelijke doel van een BEN-woning is om een netto-energieverbruik van bijna nul te bereiken.

Gedurende het hele bouwproces wordt er samengewerkt met een EPB-deskundige met het oog op een zo energiezuinige woning als mogelijk. Bovendien begeleiden wij je met kennis van zaken door de complexe wereld van (geothermische) warmtepompen, ventilatiesystemen, luchtdichtheid, zonnepanelen, zonneboilers en andere.

Wat zijn de voordelen van een BEN-woning in Boutersem?

De voordelen van BEN bouwen zijn onder andere:

Lage energiekosten

Een BEN-woning in Boutersem verbruikt veel minder energie dan een traditionele woning. Hierdoor liggen de energiekosten veel lager.

Milieuvriendelijk

Doordat een BEN-woning gebruik maakt van hernieuwbare energiebronnen, wordt er minder CO2 uitgestoten en is de woning dus milieuvriendelijker.

Comfortabel

Een BEN-woning is goed geïsoleerd en heeft een efficiënte ventilatie. Hierdoor is de woning comfortabel en heeft een gezond binnenklimaat.

Waardevast

Door de hoge energieprestaties en duurzame bouwmaterialen blijft een BEN-woning in Boutersem waardevast.

Energielabel

Een BEN-woning heeft het hoogst mogelijke energielabel, wat bijdraagt aan de verkoopbaarheid en waarde van de woning.

BEN-woning premie Boutersem

In België zijn er verschillende premies beschikbaar voor BEN-woningen, zowel vanuit de federale als regionale overheden.

BEN-woning Boutersem of ben woning door Stonehouse.

BEN-woning Boutersem of ben woning door Stonehouse.

BEN-woning Boutersem of ben woning door Stonehouse.

Onze werkwijze voor BEN-woning Boutersem

1. Ontwerp

Heb je al een bouwgrond en denk je aan een volgende stap. Dan is het tijd om samen te zitten met een architect. Dat kan een eigen architect zijn of een vaste partner van ons. We geven graag advies, zodat jullie tot een mooi ontwerp komen en alle wensen kunnen vastleggen.

2. Offertefase

Zodra het plan klaar is, maakt Stonehouse een bijpassende offerte. Gedetailleerd, transparant en eerlijk. Wil je zelf bepaalde zaken realiseren, vertel het ons gerust. Bijsturen kan altijd nog. Voelt dat goed? We sluiten een contract af en de architect dient de bouwaanvraag in.

3. Start BEN bouwen

Na een definitieve planbespreking en het opmaken van de uitvoeringsplannen kunnen we beginnen BEN bouwen. Zaakvoerder Geert Beullekens is jouw werfleider en vast aanspreekpunt. Hij volgt het bouwproces toegewijd op, zodat de realisatie van je BEN-woning in Boutersem conform het plan en lastenboek gebeurt.

4. Oplevering BEN-woning Boutersem

Na de werken overlopen we de woning samen met jou en de architect. Dat doen we met oog voor detail, want het resultaat moet gewoon goed zijn. En het mooie van al: dankzij onze nauwgezette opvolging bouwen wij gewoonlijk in een korte periode van gemiddeld 9 maanden. Zo kan je snel je intrek nemen in je nieuwe woning te Boutersem.

BEN-woning Boutersem of ben woning door Stonehouse.

BEN-woning Boutersem of ben woning door Stonehouse.

Eerst zien, dan geloven? Bezoek onze kijkwoning in Boutersem!

We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen in onze kijkwoning te Boutersem. Zo kan je zelf de voordelen van kwaliteitsvolle sleutel-op-de-deur woning ervaren. Voor het ontwerp van deze nieuwbouwwoning werd de aandacht gevestigd op het uitwerken van een compacte woning, zonder dat er op ruimte ingeboet wordt. Het resultaat is een strak volume waarbij er speelsheid gecreëerd wordt door de terugspringende verdieping.

Velen gingen je voor…

De voorbije jaren realiseerden we talrijke sleutel-op-deur BEN-woningen. Meer dan 25 jaar ervaring en een focus op persoonlijk en kwalitatief maatwerk maken van Stonehouse een uiterst betrouwbare aannemer voor jouw BEN-woning Boutersem. Bekijk onze realisaties, van traditionele woningbouw tot moderne villa’s en rustieke woningen in open, halfopen of gesloten bebouwing.

 Realisaties bekijken

BEN-woning Boutersem of BEN bouwen in Boutersem

Volg onze BEN-woning Boutersem realisaties via: Facebook, LinkedIn of YouTube.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x