Aannemer Tremelo

Aannemer Tremelo gezocht? Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van jouw woning; op ons kan je bouwen! Maak nu een afspraak om jouw nieuwe thuis in Tremelo vrijblijvend te bespreken.

+32 (0)475 47 46 96Jouw droomwoning bespreken

Kwalitatief maatwerk te Tremelo

Aannemer Stonehouse is niet zomaar een sleutel-op-de-deur bouwfirma. Kwalitatief bouwen op maat staat voorop en dat betekent dat je in alle vrijheid keuzes maakt voor de bouw van je favoriete woning in Tremelo en materialen, ondersteund door ons plannenboek.

Geert en zijn team zorgde er met hun persoonlijke, eerlijke en uiterst kwalitatieve aanpak voor dat we met een positieve blik terug kunnen kijken naar ons bouwavontuur!

Aannemer Tremelo Stonehouse.

Allemaal top vakmensen met een fijne, persoonlijke aanpak. Zeer goede communicatie, kwalitatieve materialen. Zeer fijne samenwerking!

Aannemer Tremelo Stonehouse, kijkwoning.

Velen gingen je voor…

De voorbije jaren realiseerden we talrijke sleutel-op-deur woningen. Meer dan 25 jaar ervaring en een focus op persoonlijk en kwalitatief maatwerk maken van Stonehouse een uiterst betrouwbare aannemer voor jouw sleutel-op-de-deur woning. Bekijk onze realisaties, van traditionele woningbouw tot moderne villa’s en rustieke woningen in open, halfopen of gesloten bebouwing.

Volg onze realisaties als aannemer via: Facebook, LinkedIn of YouTube.

Aannemer Tremelo
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x