Bezoek ons op Facebook

Ontdek onze sleutel op de deur woning voor slechts 164 436,90 euro excl. BTW !Het beknopt lastenboek voor deze budgetwoning is samengesteld om u een duidelijk beeld te geven van onze kwaliteit en is tevens een uitnodiging tot een uitvoerig gesprek. Per project wordt er steeds een gedetailleerd lastenboek uitgewerkt waaraan de onderstaande korte omschrijving natuurlijk ondergeschikt is. Op vraag van de architect en/of bouwheer kan er steeds overgeschakeld worden naar andere afwerkingsmethodes en materialen. Al onze woningen voldoen aan de nieuwe energieprestatie regelgeving.

 

Fundering en grondwerken

Alle grondwerken voor normale funderingen tot op vorstvrije diepte zijn voorzien. Er wordt basis gekozen voor een vezelgewapende 25cm dikke vloerplaat op een onderliggende stabilisé - laag, uitgevoerd conform de normen. Wachtleidingen voor nutsvoorzieningen zijn steeds voorzien met een maximale lengte van 10 m. Het huisrioleringsnet wordt uitgevoerd in PVC met Benor – keurmerk waarbij er ook een regenwaterput van 7500 liter voorzien wordt waarbij een elektrische pomp kan instaan voor de recuperatie van het hemelwater. De septische put van 2000 liter is eveneens voorzien.

 

Ruwbouwmetselwerken

Al onze metselwerken worden uitgevoerd door eigen personeel waarbij de zaakvoerder meewerkend is. De snelbouwmetselwerken voor de buiten- en binnenmuren worden opgetrokken in 14 cm brede rode geperforeerde snelbouwstenen vertrekkende vanop een drukvaste Ytong – blok welke beschermd worden door een EPDM – strook. Om aan de geldende eisen van de EPB – regelgeving te voldoen wordt er 123mm Kooltherm K8 – isolatie van Kingspan volledig rondom de snelbouwmetselwerken geplaatst. Daarna wordt het klassiek gevelmetselwerk opgetrokken in een handvorm “waalvorm” aan 75 stenen per m². De basishandelswaarde is 0,40 euro excl. BTW per steen. Voegwerk en alle dorpels in blauwe hardsteen zijn eveneens voorzien.

Stabiliteitswerken beton/staal

Voor aanvang van de werken zal er door de fabrikant van de betonnen welfsels een legplan opgesteld worden om een kwalitatieve afwerking van de verdiepingsvloeren te verkrijgen.

Dakwerken

De dakwerken worden steeds voorzien zoals op de gevelplannen. Hierbij wordt er rekening gehouden met kroonlijsthoogte, dakhelling, dakkapellen, dakvlakvensters,… Er wordt basis 22 cm isolatie geplaatst in de schuine zelfdragende dakdelen waarbij de binnenzijde reeds voorzien wordt van een Spano – plaat.

Voor de schuine daken is er een betonnen kwalitatieve sneldekpan voorzien, welke in verschillende standaardkleuren te verkrijgen is. Platte daken zullen in helling gelegd worden en krijgen een isolatie van 16 cm polyurethaanplaten waarop een EPDM – rubberfolie door geregistreerde onderaannemers zal geplaatst worden. De hanggoten en waterafvoeren worden in zink uitgevoerd.

Buitenschrijnwerk

Het buitenschrijnwerk wordt uitgevoerd in PVC – wit met super isolerende beglazing. Er is eveneens een sectionele poort voorzien welke bediend wordt met een elektrische motor.

Elektrische installatie

De elektrische installatie zal uitgerust worden volgens de huidige geldende voorschriften en met de nodige keuring. Er zijn voldoende stopcontacten, lichtpunten, schakelaars, enz… voorzien waarbij de plaatsbepalingen zal gebeuren met een erkende vakkundige installateur. Mits verrekening kan er ook gekozen worden voor een alarminstallatie, domotica, stofzuigsystemen, en…

Centrale verwarming

De aanneming bevat het leveren en plaatsen van een volledige centrale verwarmingsinstallatie door een erkende installateur. De radiatoren met thermostatische kranen worden aangestuurd door een condensatiegaswandketel met richtmerk Junkers. Optioneel kan men ook kiezen voor vloerverwarming, luchtverwarming, enz…

Ventilatiesysteem

Om aan de geldende EPB – regelgeving te voldoen wordt er gekozen voor het ventilatiesysteem C+ EVO van Renson. In samenspraak met de EPB – verslaggever kan er ook gekozen worden voor andere ventilatiesystemen.

Pleisterwerken

Alle binnenmuren in metselwerk welke tot het afgewerkte gedeelte behoren zullen bezet worden met pleisterwerk, uitgezonder de zolder en het plafond van de garage.

Chapewerken

Om de thermische kwaliteit te waarborgen zal er over het volledige woonoppervlakte een PUR – isolatie met een dikte van 8 cm geplaatst worden. In alle kamers op het gelijkvloers en verdieping zal een gewapende chape geplaatst worden.

Vloer- en muurbekleding

Op het volledige gelijkvloers (inclusief garage) en de badkamer is er een vloer met bijbehorende plinten geplaatst ter waarde van 30,00 euro excl. BTW per m². In de badkamer is er 20m² faience voorzien met een waarde van 25,00 euro excl. BTW per m². Op de slaapkamers en nachthal zal er gewerkt worden met een kwalitatieve laminaat met bijbehorende plinten.

Binnenschrijnwerk

De binnendeuren zijn reeds witgelakt en de trap naar het eerste verdieping is uitgevoerd in 1ste keuze beuk. De zolder is toegankelijk via een luik.

Sanitaire installatie en uitrusting

Een geperfectioneerde sanitaire binnenhuisinstallatie wordt uitgevoerd door gespecialiseerde vaklui en waarborgen een geurloze werking van het geheel. Voor de sanitaire toestellen is er een stelpost voorzien van 5000,00 euro excl. BTW welke kan gekozen worden bij één van onze leveranciers.

Keukenuitrusting

Er is een stelpost voorzien van 10000,00 euro excl. BTW waarmee u uw droomkeuken kunt samenstellen. 

 

  • Veiligheidscoördinatie en EPB – verslaggeving is bij deze budgetwoning inbegrepen.

 

Budgetprijs: 164 436,90 euro excl. BTW